WordPress kézikönyv vásárlás

A kézikönyved WordPress weboldaladhoz

24990 Ft

Nem kell többet a fórumokat bújnod, vagy akár angol nyelvű cikkeket böngészned, rengeteg YouTube videó között keresgélned, vagy drága weboldalkészítő tanfolyamokra beiratkoznod, hogy mindent megtudj weboldalad működéséről és beállításairól.
A webshopban kapható

A WordPress kézikönyvben mindent megtalálsz közérthető nyelven, amit a weboldaladról tudni érdemes. Ha nem akarsz rengeteg időt rászánni, hogy felkutasd a legjobb bővítményeket, beállításokat, és azonnali megoldásokat és gyors eredményeket szeretnél, egyértelmű, érthető útmutatást keresel, akkor vedd meg most a WordPress kézikönyvet, és láss hozzá a weboldalad beállításaihoz azonnal.

Mit nyersz, ha megveszed az elektronikus kézikönyvet? Időt, pénzt és energiát 🙂

Az elektronikus kézikönyv csak konkrét feladatokon és beállításokon visz végig…

amire valóban szükség van a weboldalad megfelelő működéséhez. Nem kell felesleges köröket futnod, haszontalan információk tömegén átrágnod magad, mire megtalálod a megfelelő megoldásokat. Minden benne van, amit a weboldaladról tudni érdemes és nem csak leírásokat találsz a lehetőségekről, beállításokról, hanem lépésről-lépésre egyértelmű útmutatókat, amelyek segítségével, széleskörű szakmai és technikai ismeretek nélkül is képes leszel a weboldalad beállításait megfelelően elvégezni.

Sallangok és felesleges információk nélkül – csak, amit tényleg lényeges tudnod.

Shopping Cart
fel