GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Kinek ajánlott a kulcsrakész weboldal?

Mindenkinek, aki szeretne tevékenyen részt venni weboldalának vagy webáruházának kialakításában.
Akit érdekel, hogy hogyan épül fel az oldala, és fontos számára, hogy a szükséges szerkesztési feladatokat a magának is el tudja végezni.

Szükség van valamilyen programozási ismeretre?

A kulcsrakész weboldalak 100 %-ban Elementor vizuális szerkesztő segítségével készülnek, nincs szükség programozási ismeretre a használatukhoz. Minden beállítást egyszerűen elvégezhetsz a segédanyagok segítségével. Használat közben felmerülő kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal az info@weblapozz.hu címen. 

Hogyan kapom meg a kulcsrakész weboldalamat?

Ha megtaláltad a listában a számodra megfelelő weboldalt vagy webáruházat, megrendelés és kifizetés után azonnal hozzáférhetsz a telepítéshez szükséges fájlokhoz és a használati útmutatóhoz, amelyben lépésről-lépésre segítséget kapsz az oldalad telepítéséhez.

Saját tárhelyemre és domain nevemre kerül az oldalam?

Igen, a kulcsrakész weboldaladat saját tárhelyedre tudod feltölteni, így az oldal a saját domain neveden elérhető. Amennyiben nem rendelkezel ezekkel, igény esetén domain név és tárhely vásárlásban is segítséget kaphatsz. 

Mi a helyzet, ha a régi weboldalamat szeretném felújítani?

Ha a meglévő weboldaladat szeretnéd felújítani, akkor érdemes a kulcsrakész weboldalt először egy “üres” aldomainre feltölteni, és oda másolni a régi oldalad tartalmait. Amikor mindent feltöltöttél, azután mehet a végleges helyére a kész új weboldalad. Az info@weblapozz.hu címen bármikor kérhetsz segítséget. Lehetőség szerint akkor jelezd a kérdésedet, mielőtt probléma adódna 🙂

Vannak a weboldal működésének technikai feltételei?

A kulcsrakész weboldalak alapja a WordPress tartalomkezelő rendszer, illetve az Elementor, ami az egyik leggyorsabban fejlődő vizuális szerkesztő. Hibátlan működése csak megfelelő tárhely esetén biztosítható. (Legalább 500 Mb dinamikus tárhely, 7.2-nél magasabb Php verzió, korlátlan sávszélesség és adatforgalom…cPanel és Ftp hozzáférés, + pl. Total Commander program használata szükséges

Mi történik, ha nem sikerül feltelepíteni?

Semmi probléma, ha nem sikerül elsőre feltelepítened az oldalt, próbáld meg még egyszer, a használati útmutató lépéseit követve, ha így sem megy, jelezd nekem a problémát az info@weblapozz.hu címen, és segítek.

Mi történik, ha nem sikerül a tartalom feltöltés?

Ha mindent megpróbáltál, már többször is végignézted a használati útmutatót, és ennek ellenére sem sikerül a tartalomfeltöltés, és a szerkesztés, jelezd nekem a problémát az info@weblapozz.hu címen, és segítek.

Mi történik, ha inkább mégsem szeretném magam feltölteni a weboldalamat vagy webáruházamat?

Ha “minden kötél szakad” és tényleg nem sikerül ráhangolódnod a weboldalad feltöltésére, akkor küldd át nekem a tartalmakat (képeket, szövegeket) az info@weblapozz.hu címre, és 5000 Ft/oldal áron, vagy igény szerint óradíjas weboldal szerkesztési szolgáltatás keretein belül, rövid határidővel elkészítem a weboldaladat vagy webáruházadat.

Teljesen egyedi elképzelésem van? MEg tudod valósítani?

Igen. Ha szeretnél teljesen személyre szabott weboldalt, vagy webáruházat készíttetni, az is megoldható. Írd meg nekem az elképzeléseidet az info@weblapozz.hu címre, és egyeztetünk a lehetőségekről.

  • +36 20 389 9313

Nem találtál választ?

Kérdéseiddel, kéréseiddel fordulj hozzám bizalommal

error: