Általános Szerződési Feltételek

Szolgáltató adatai:
Szolgáltató neve: Vandizájn® – Nagy Zsuzsanna EV.
Székhelye: 9364 Cirák, Fő u. 19.
Elérhetősége: info@vandizajn.hu
Adószáma: 67575141-1-28
Telefonszáma: +36 20 389 9313
Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-97476/2016
Szerződés nyelve: magyar

Tárhely szolgáltató: Cweb Kft.
Székhely:  1173 Budapest Borsó utca 12-32.
Honlap: www.cweb.hu
Email: info@cweb.hu
Telefon: +36 70 719 2466

Köszönöm, hogy ellátogattál erre a honlapra. Kérlek, olvasd el figyelmesen a dokumentumban található Honlap felhasználási szabályok és feltételeket, mivel a honlap bármely jellegű használata magával vonja az itt közzétett Szabályok és Feltételek elfogadását.
A honlap egészén használt „mi”, „tulajdonos”, Weblapozz Otthon Könnyedén weboldalra utalnak. „Te” bármely személyre utal, aki belép és/vagy használja ezt a honlapot.
Mindent megteszek azért, hogy a honlapon található információk hitelességét és teljességét biztosítsam, a honlapon található bármely anyagra való támaszkodás viszont a Te saját felelősségedre történik.
A jelen honlapon található linkek mutathatnak harmadik fél weboldalára, azonban a tulajdonos nem vállal felelősséget ezen harmadik fél honlapok tartalmáért, hitelességéért és működéséért. A linkeket jóhiszeműségből szolgáltatja.

Szerzői jogokra vonatkozó fenntartások – felelősségi irányelvek
A weblapozz.hu honlapról elnavigáló hivatkozások aktuális tartalmáért üzemeltető felelősséget nem vállal. A törvényellenes, obszcén és demoralizáló tartalmak megjelentetésétől üzemeltető elzárkózik és kijelenti, hogy a kimenő linkek létrehozásakor a hivatkozott honlapokon semmilyen elutasítandó vagy törvényellenes tartalmat nem vett észre. Amennyiben a kimenő link beépítése után a hivatkozott tartalom változott, azért üzemeltető nem tehető felelőssé.

Ezen nyilatkozatot a Weblapozz Otthon Könnyedén weboldal üzemeltetője valamint tulajdonosa – állította össze. Üzemeltető honlapján megjelenő minden írásos-, grafikai-, hang-, video és képi tartalom az üzemeltető szellemi terméke vagy vásárolt licencjoga. A tartalom bármilyen másolása tiltott és üzemeltető engedélyéhez kötött!

Minden jog fenntartva! – Weblapozz Otthon Könnyedén ©

ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK

A WEBOLDAL HASZNÁLATA
A Weblapozz Otthon Könnyedén weboldal felhasználói többféle szolgáltatásomat igénybe vehetik. Weboldalam tartalmait felhasználói jogosultság alapján négy csoportra bontottam: INGYENES – NYILVÁNOS | INGYENES – REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT | MEGVÁSÁROLHATÓ – ONLINE HOZZÁFÉRHETŐ | MEGVÁSÁROLHATÓ – LETÖLTHETŐ

Ingyenes – nyilvános tartalmak regisztráció nélkül elérhetőek a weboldaldon.
Ingyenes – regisztrációhoz kötött tartalmainkat egy regisztrációs lap kitöltése után érhetik el a felhasználók.
Online megvásárolható és letölthető tartalmakat a webshopban megtalálható ajánlatok közül választhatják ki és vásárolhatják meg a felhasználók.

Felhasználó, amennyiben belép a Szolgáltató által üzemeltetett weboldalra, vagy annak tartalmát bármilyen módon olvassa – akkor is, ha nem regisztrált felhasználója a weboldalnak, a Szabályzatban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben a Felhasználó nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a weboldal tartalmának megtekintésére.

Legjobb tudásom szerint törekszem arra, hogy az az oldal tartalmai időszerűek legyenek, hogy a honlapon található bármely tanács vagy vélemény hiteles és megbízható legyen, de a honlap használata a Te saját és kizárólagos felelősségedre történik.

Mindenkor fenntartom a jogot a figyelmeztetés nélküli módosításra a honlap bármely részére vonatkozóan, hogy azokkal kapcsolatban javításokat, frissítéseket vagy közleményeket szolgáltassak.

Mindent megteszek, hogy ezen honlap használata zavartalan és hibamentes legyen, azonban a tulajdonos nem vállal kötelezettséget vagy bárminemű felelősséget abban az esetben, ha a honlap tartalmának elérését előre nem látott kényszerítő körülmény, elháríthatatlan akadály gátolja meg.

Tilos olyan tevékenységet végezni, amelyet a tulajdonos belátása szerint helytelennek ítélhet meg, és/vagy törvénytelen cselekedetnek ítélne meg, vagy valamely jogszabály alapján tilos erre a honlapra nézve, beleértve, de nem korlátozva a következőkre:
– Minden olyan tevékenység, ami vagy az egyének adatvédelmét, vagy bármely más jogainak megsértését okozná;
– A honlapot arra használni, hogy a tulajdonost, vagy más egyéneket becsméreljen és rágalmazzon, vagy olyan módon viselkedni, ami szégyenbe hozná a tulajdonos jó nevét;
– Vírust tartalmazó fájlok feltöltése.
– Engedély nélküli anyagok küldése vagy továbbítása a honlapra.

Fenntartom a jogot bármilyen változtatásra és javításra jelen honlap Felhasználási feltételeit illetően.

SZERZŐI JOG

A weblapozz.hu mint weboldal szerzői jogi műnek minősül, ezért tilos a weblapozz.hu weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése (többszörözése), újra nyilvánossághoz történő közvetítése, más módon való felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül.

Szolgáltató fenntart magának minden jogot a weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül.

SZELLEMI TULAJDONJOGOK

A honlapon található bármely szöveg, kép és más anyag a Weblapozz Otthon Könnyedén weboldal tulajdonát képezi. Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll!
Jogosult vagy böngészni a honlapon, de nyomtatás útján, merevlemezre való letöltéssel, és mások számára történő közzététel céljából sokszorosítani a tartalmakat csakis a Weblapozz Otthon Könnyedén weboldal tulajdonosának írásbeli beleegyezésével lehetséges. Nyereség elérése céljából ezen honlap semmilyen részének másolata nem adható el vagy tehető közzé, valamint nem módosítható és nem építhető be más munkába, kiadványba vagy honlapba. A HONLAPON MEGJELENŐ BÁRMELY TARTALOM FELHASZNÁLÁSA, ILLETVE AZOKKAL VALÓ VISSZAÉLÉS SZIGORÚAN TILOS.
A weblapozz.hu weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni írásos hozzájárulásom esetén is csak a weboldalamra való hivatkozással lehet.
Fenntartom minden jogomat szolgáltatásaimnak valamennyi elemére, a domain neveinkre, az azokkal képzett másodlagos domain nevekre valamint az internetes reklámfelületeinkre.
Tilos a weblapozz.hu weboldal tartalmának, illetve egyes részeinek adaptációja vagy visszafejtése; a felhasználói azonosítók és jelszavak tisztességtelen módon történő létesítése; bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weblapozz.hu weboldalon vagy azok bármely része módosítható vagy indexelhető.
Felhasználó tudomásul veszi, hogy a felhasználási engedély nélküli felhasználás esetén Szolgáltatót kötbér illeti meg.

SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELE / VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

A Tudásbázis valamely szolgáltatásának kiválasztása után a megrendelés elküldése elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti az elállási jogát. A szerződés a szolgáltatás kiválasztása és a Küldés (Megrendelés elküldése) gombra való kattintással jön létre a Vandizájn® – Nagy Zsuzsanna EV-vel (9364 Cirák, Fő u. 19., adószám: 67575141-1-28) köttetik meg.

ÁRU/SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELÉSE
Áru/szolgáltatás megrendelésével, a megrendelésed leadásával, elfogadod az alábbi vásárlási feltételeket. Kérlek, tanulmányozd át az alábbi tudnivalókat:

Szerződés nyelve: magyar.

Szerződés tárgya: A szerződés tárgya a Weblapozz Otthon Könnyedén weboldalán megrendelhető szolgáltatások. A szolgáltatások, áruk tulajdonságait, jellemzőit a hozzá tartozó konkrét oldalon találod meg.

VÉTELÁR, FIZETÉSI FELTÉTELEK
A áruk/szolgáltatások mellett feltüntetett ár /bruttó ár/ az áru/szolgáltatás vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A áruk mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, tehát azt az árat fizeted, amelyet megrendeléskor látsz az oldalon. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet:
– Előre utalással.

RENDELÉSI INFORMÁCIÓK
Az árukra/szolgáltatásokra vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt ÁFA-t. A megrendelés elküldése fizetési kötelezettséggel jár.

RENDELÉSI MÓDOK
A weboldalon található termékeket/szolgáltatásokat azok kiválasztásával, és a megrendelés elküldésével tudod megrendelni. Telefonon nem áll módomban rendelést felvenni.

REGISZTRÁCIÓ AZ OLDALON
A zárt felületre történő belépéshez szükséges a regisztráció elvégzése az Regisztráció oldalon. A weboldalon vásárlók, és regisztrálók a regisztráció során kötelesek pontos és valós adatokat megadni.

SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK MENETE A WEBOLDALON
1) A Fiók oldalon a számodra megfelelő előfizetés kiválasztása és a további adatok megadása után a Regisztrálok gombra történő kattintással kezdeményezheted a szolgáltatás igénylését. A megrendelés mindaddig nem kerül feldolgozásra, amíg a Regisztrálok gombra nem kattintasz. Kérlek, minden esetben ellenőrizd az adatok pontosságát!

2) Az adatok kitöltésével, így ráutaló magatartással kifejezetten hozzájárulsz adataid kezeléséhez. Az adatok kezeléséhez kapcsolódó részletes tájékoztatót az Adatvédkezelési tájékoztató tartalmazza.

3) A Regisztráció után a kiválasztott szolgáltatás díját és a megrendelő adatait tartalmazó elektronikus előre utalásos számla érkezik a megadott e-mail fiókodba.

4) Fontos tudnod, hogy számlát CSAK magánszemély névre tudok kiállítani!

5) A számla teljesítésére 8 nap áll rendelkezésedre, nem teljesített fizetés esetén 8 nap elteltével a megkezdett regisztrációd és megrendelésed törlésre kerül.

6) A számla teljesítése után a megrendelésed véglegesítésre kerül, és 24 órán belül hozzáférést kapsz a Tudásbázis Zárt felületére a kiválasztott szolgáltatástól függően 1-6-12 hónapra.

7) Ha vállalt rendelésből eredő kötelezettségemet valamilyen okból nem tudom teljesíteni, erről haladéktalanul tájékoztatlak e-mailben, illetve fenntartom a jogot a megrendelés részben, vagy teljes egészben történő visszautasítására.

LETÖLTHETŐ TERMÉKEK
Amennyiben letölthető terméket, e-book-ot vásárolsz, a fizetés beérkezését követően kapod meg a hozzáférést a termékhez.

A MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA
A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 18 óráig. Ezen az időponton túl is van lehetőség a megrendelés leadására, amely ebben az esetben az azt követő napon kerül feldolgozásra.

*A termékek adatlapján megjelenített képek illusztrációként szerepelnek.

FIZETÉS
A termék/szolgáltatás ellenértékét a követező számlaszámra tudod utalni: Nagy Zsuzsanna Ev 11600006-00000000-93830984 Erste Bank Zrt.
A rendelésről a fizetés beérkezése után számlát állítok ki.

MEGRENDELÉS LEMONDÁSA/MÓDOSÍTÁSA
Megrendelésedet még a befizetés előtt lemondhatod/módosíthatod, erről az ügyfélszolgálatunknak küldött elektronikus levélben a lehetőségekhez képest a legrövidebb időn belül tájékoztasd cégünket.

FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA
A Weblapozz Otthon Könnyedén weboldal tulajdonosa nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:
– Olyan működési hiba esetén, amely meggátol Téged, hogy csatlakozz a szolgáltató weboldalára, ott megrendelést adj le.
– A számítógépednek bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 9-19 óra között a 06-20/389-9313-as telefonszámon elérhető.

ELÁLLÁSI JOG
A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a szolgáltatás megrendelésétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A vállalkozó a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatéríti az áru vételárát a fogyasztó részére.

A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot:
a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte;
b) olyan áru értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ;
c) olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó;
d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta;
e) hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében;
f) szerencsejáték-szerződés esetében.

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. (Elker. tv.) törvény, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

Jelen Szabályzat 2022. június 01. napjától hatályos és visszavonásig hatályban marad. A Szolgáltató jogosult egyoldalúan módosítani a Szabályzatot. A módosításokat a Szolgáltató azok hatályba lépése előtt 11 (tizenegy) nappal a weboldalon közzéteszi. Felhasználók a weboldal használatával elfogadják, hogy rájuk nézve a weboldal használatával kapcsolatos valamennyi szabályozás automatikusan érvényes.

Shopping Cart

Gyere, nézz körül a TUDÁSBÁZISBAN!

Less be az útmutatók zárt felületére

1 napig INGYEN...

* A FELFEDEZŐ előfizetésed az aktiválástól számított 24 órán belül használható, a zárt tartalmakhoz való hozzáférésed ezután megszűnik, de ha tetszik a tartalom, bármikor válthatsz WordPress Tudásbázis éves előfizetésre a folytatáshoz.