Fejlesztenéd a weboldalad? Nézd meg a lehetőségeket ...

WordPress kézikönyv vásárlás

Tudj meg mindent WordPress weboldaladról!

A WordPress kézikönyvben mindent megtalálsz közérthető nyelven, amit a weboldaladról tudni érdemes. Ha nem akarsz rengeteg időt rászánni, hogy felkutasd a legjobb bővítményeket, beállításokat, és azonnali megoldásokat és gyors eredményeket szeretnél, egyértelmű, érthető útmutatást keresel, akkor vedd meg most a WordPress kézikönyvet, és láss hozzá a weboldalad beállításaihoz azonnal. 

A kézikönyv ára: 4990 Ft

Szeretnél Segítséget is az e-kézikönyved mellé? Válaszd a Tudásbázis PRO előfizetést!

WordPress Tudásbázis - WordPress weboldaladhoz

Mit tartalmaz a WordPress Tudásbázis PRO előfizetés?

A PRO előfizetés tartalmazza  ‘Az első 5 lépés WordPress weboldaladhoz’ és ‘A kézikönyved WordPress weboldaladhoz’ című elektronikus kiadányokat és mellé 6 hónap támogatást is kapsz, hogy a beállítások biztosan sikerüljenek a saját WordPress weboldaladon is!

6 hónapos előfizetés ára: 19980 Ft

* A PRO előfizetésed az aktiválástól számított 6 hónapon belül használható, a zárt tartalmakhoz való hozzáférésed ezután megszűnik. A kézikönyveid természetesen megmaradnak és bármikor meghosszabbíthatod WordPress Tudásbázis PRO előfizetésedet.

Mikor érdemes ezt az előfizetést választanod?

A WordPress Tudásbázis PRO előfizetés a WordPress e-kézikönyv mellé 6 hónap támogatást is tartalmaz, hogy a beállítások biztosan sikerüljenek a saját WordPress weboldaladon is!

A WordPress Tudásbázis PRO előfizetéssel 6 hónapig korlátlan hozzáférést kapsz a WordPress Tudásbázis zárt felületéhez, és bármikor visszajöhetsz, meghosszabbíthatod az előfizetésedet.

Találd meg a válaszokat a weboldaladdal kapcsolatban felmerülő kérdéseidre még ma!

19980 Ft

Ki vagyok én, és miért érdemes velem dolgoznod?
Author picture

Nagy Zsuzsi vagyok. 8 éve egyéni vállalkozó Webdesigner és grafikusként, több mint 10 év szakmai tapasztalattal, és gyakorlattal a hátam mögött a WordPress weboldaladdal kapcsolatos tudnivalók legjavát belegyúrtam a Tudásbázisba...

Bejegyzéseimben a weboldalad / webáruházad működésével, fejlesztésével kapcsolatos hasznos információkat osztok meg Veled, de online marketing és cégarculati kérdésekben is igyekszem olyan értéket adni, amit fel tudsz használni saját vállalkozásod működésében is…

Shopping Cart

Gyere, nézz körül a TUDÁSBÁZISBAN!

Less be az útmutatók zárt felületére

1 napig INGYEN...

* A FELFEDEZŐ előfizetésed az aktiválástól számított 24 órán belül használható, a zárt tartalmakhoz való hozzáférésed ezután megszűnik, de ha tetszik a tartalom, bármikor válthatsz WordPress Tudásbázis éves előfizetésre a folytatáshoz.