Nincs még weboldalad? Nézd meg a lehetőségeket ...

WordPress weboldal készítés 5 lépésben - Útmutató

Tedd meg az első 5 lépést WordPress weboldaladhoz!

A kezdeti lépésektől a komplett weboldalig...

Szeretnéd tudni, hogyan készíts weboldalt 5 lépésben? ‘Az első 5 lépés WordPress weboldaladhoz’ elektronikus kiadvány PDF formátumban végigvezet a kezdeti lépésektől a komplett weboldalig. Csak követned kell az útmutatásokat, és a végeredmény a szemet gyönyörködtető, jól működő, PROFI hatású, saját készítésű weboldalad! 

A kézikönyv ára: 2.990 Ft

Szeretnél Segítséget is az e-kézikönyved mellé? Válaszd a Tudásbázis START előfizetést!

WordPress Tudásbázis - WordPress weboldaladhoz

Mit tartalmaz a WordPress Tudásbázis START előfizetés?

Az előfizetés tartalmazza a WordPress e-kézikönyvedet és mellé 1 hónap email támogatást is kapsz, így a SEGÍTSÉGEMMEL 5 lépésben teljesen 0-ról felépítheted a saját WordPress weboldaladat! 

Az előfizetés ára: 6990 Ft

* A START előfizetésed az aktiválástól számított 1 hónapon belül használható, a zárt tartalmakhoz való hozzáférésed ezután megszűnik. A kézikönyved természetesen megmarad és bármikor válthatsz WordPress Tudásbázis PRO előfizetésre a folytatáshoz.

Mikor érdemes ezt az előfizetést választanod?

A WordPress Tudásbázis START előfizetés a WordPress e-kézikönyv mellé 1 hónap támogatást is tartalmaz, hogy a beállítások biztosan sikerüljenek a saját WordPress weboldaladon is!

1 hónapig korlátlan hozzáférést kapsz a Tudásbázis START anyagaihoz. 

Ezen kívül a TUDÁSBÁZIS zárt felületén minden bejegyzés – csak előfizetők számára hozzáférhető – részletes tartalmát, weboldal használati útmutatókat is megnézheted és bármikor visszajöhetsz, meghosszabbíthatod vagy bővítheted előfizetésedet.

Találd meg a válaszokat a weboldaladdal kapcsolatban felmerülő kérdéseidre még ma!

6990 Ft

Ki vagyok én, és miért érdemes velem dolgoznod?
Author picture

Nagy Zsuzsi vagyok. 8 éve egyéni vállalkozó Webdesigner és grafikusként, több mint 10 év szakmai tapasztalattal, és gyakorlattal a hátam mögött a WordPress weboldaladdal kapcsolatos tudnivalók legjavát belegyúrtam a Tudásbázisba...

Bejegyzéseimben a weboldalad / webáruházad működésével, fejlesztésével kapcsolatos hasznos információkat osztok meg Veled, de online marketing és cégarculati kérdésekben is igyekszem olyan értéket adni, amit fel tudsz használni saját vállalkozásod működésében is…

Shopping Cart

Gyere, nézz körül a TUDÁSBÁZISBAN!

Less be az útmutatók zárt felületére

1 napig INGYEN...

* A FELFEDEZŐ előfizetésed az aktiválástól számított 24 órán belül használható, a zárt tartalmakhoz való hozzáférésed ezután megszűnik, de ha tetszik a tartalom, bármikor válthatsz WordPress Tudásbázis éves előfizetésre a folytatáshoz.