Biztonságos bankkártyás fizetés

Tudj meg többet a weboldalamon használt Borgun/Teya bankkártyás fizetési rendszerről, és bizonyosodj meg róla, hogy ez is egy biztonságos fizetési megoldás, ami megkönnyíti az online vásárlásaidat…

Mi az a Teya (korábban Borgun) fizetési megoldás?

A Teya a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely online bankkártya-elfogadást is szolgáltat egyéb piacok mellett hazánkban is.

 A Teya (korábban Borgun) független a magyar bankoktól: bármelyik banknál vezetett számlára el tudják számolni az online kifizetéseket… Az eredeti cikket itt olvashatod: https://tudastar.szamlazz.hu/gyik/borgun-fizetesi-megoldas

Biztonságos bankkártyás fizetés a Borgun / Teya rendszerén keresztül

Borgun Bank a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely POS-os és online bankkártya-elfogadást szolgáltat egyéb piacok mellett hazánkban is.

A Borgun független a magyar bankoktól: bármelyik banknál vezetett számláról el tudja számolni kereskedőknek/webáruházaknak utalandó összeget.

A tranzakció Neked INGYENES, a szolgáltatásért a webáruház fizet.

Ami még nagyon fontos, kártyád adatai a legszigorúbb biztonsági rendszerben futnak át és nem lesznek rögzítve, így is csökkentve a visszaélések lehetőségét.

A vásárlás folyamata: A weboldalon a megrendelési folyamat során a fizetéshez érve a rendszer átirányít a Teya biztonságos fizetési oldalára, melyet magyar nyelven fogsz tudni használni, követve a képernyő utasításokat. A fizetendő összeget a kalkuláció során a weboldalról veszi át a rendszer. Meg kell adnod a kártyán szereplő kártyabirtokos nevét, a kártya számát és érvényességét, valamint a hitelesítő CVC2/CVV kódját. A honlapon ábrákkal segítik, hogy a kért adatokat hol találod a kártyán. Az adatok bevitele után az érvényesítő gombra kattintva pár másodpercen belül meg is történik a tranzakció, melynek sikerességéről Téged is tájékoztatnak a képernyőn.

A Borgun a Magyar Nemzeti Bank Nettó Nemzeti Elszámolás Rendszerének tagjaként forintban számol el. 

Milyen bankkártyákat használhatsz?

A Borgun magyarországi fiókja jelenleg 4 féle kártyát tud elfogadni. Fizetésre alkalmas bankkártyák a Borgun rendszerében a Visa, Visa Electron, MasterCard és a MasterCard Maestro. Visa és MasterCard elfogadás online vásárlás esetén.

Fizetési oldal 

A weboldalon történő vásárlás után a vevő a kifizetendő összeggel egy fizetési oldalra kerülsz átirányításra. Itt megadod a bankkártya adatait, ahhoz, hogy teljesítsd a fizetési megbízást. A tranzakció végeztével a fizetési oldalról visszakerülsz a weboldalra. Az oldal egységes fizetési élményt biztosít mobiltelefonon, tableten és PC-n egyaránt. Áttekinthető, felhasználóbarát módon jelenik meg, hiszen a felhasznált technológiák miatt a fizetési oldal automatikusan a megjelenítő eszköz képernyőjéhez igazítja magát.

Informatikusoknak: az oldal reszponzív, HTML5-öt és CSS3-at használ. A vásárló a fizetési folyamat alatt végig a kereskedő oldalán marad. Sem a weboldal üzemeltetője, alkalmazottai, sem harmadik személy semmijen adat vagy információ birtokába nem kerül, nem válik adatkezelővé és titok gazdává sem.

Eredeti cikket itt találod: https://pietronautics.com/pietro-nautics-online-bankkartyas-fizetes-a-borgun-rendszeren-keresztuld

Shopping Cart

Biztos itt akarod hagyni a WordPress Tudásanyagodat?

CSAK MOST 10% kedvezményt adok az árából!

Gyere, nézz körül a TUDÁSBÁZISBAN!

Less be az útmutatók zárt felületére

1 napig INGYEN...

* A FELFEDEZŐ előfizetésed az aktiválástól számított 24 órán belül használható, a zárt tartalmakhoz való hozzáférésed ezután megszűnik, de ha tetszik a tartalom, bármikor válthatsz WordPress Tudásbázis éves előfizetésre a folytatáshoz.