Vedd kezedbe a weboldalad irányítását!
Author picture

Szia! Nagy Zsuzsi vagyok. Bejegyzéseimben a weboldalad / webáruházad működésével, fejlesztésével kapcsolatos információkat osztok meg Veled, de online marketing és cégarculati kérdésekben is igyekszem olyan értéket adni, amit fel tudsz használni saját vállalkozásod működésében is… Remélem, hogy hasznodra lehetek a tartalmakkal.

WP Fastest Cache

WP Fastest Cache WordPress-gyorsítótár-bővítmény

A mai világban, ahol minden másodperc számít, nagyon fontos a weboldalad teljesítményének optimalizálása.  Számos gyorsítótár-bővítmény érhető el a WordPresshez, de most a WP Fastest Cache – egy ingyenes gyorsítótár-bővítményt nézünk meg. A WP Fastest Cache a leggyorsabb és legegyszerűbb WordPress-gyorsítótár-bővítmény, amely felgyorsítja a WordPress weboldaladat.

Az oldal betöltődési sebessége befolyásoló tényező a Google keresési algoritmusában. Ezért a gyorsítótár-bővítmény használata javítja nemcsak felgyorsítja az oldaladat, hanem javítja a SEO rangsorolását is. 

Teljesítmény optimalizálás

A WP Fastest Cache nem csak egy wp gyorsítótár bővítmény, hanem egy sebességoptimalizáló wordpress gyorsítótár bővítmény is. Számos funkció létezik, mint például a HTML minimalizálása, a Css kicsinyítése, a Gzip tömörítés engedélyezése, a böngésző gyorsítótárának kihasználása, a lejárati fejlécek hozzáadása, a CSS kombinálása, a JS kombinálása, az Emojik letiltása.

 1. Oldalgyorsítótárazás – Az oldalgyorsítótárazási funkció statikus HTML-fájlokat generál és tárol a dinamikus WordPress blogból, hogy csökkentse a szerver kezdeti válaszidejét és javítsa az oldal betöltési idejét.
 2. Html kicsinyítése – A HTML kicsinyítése az oldal méretének csökkentését jelenti a felesleges karakterek, szóközök és sortörések eltávolításával, optimalizálva a weboldal gyorsabb betöltésére.
 3. Css kicsinyítése – A CSS kicsinyítése a CSS-fájlok méretének csökkentése a felesleges karakterek, szóközök és megjegyzések eltávolításával a webhely betöltési teljesítményének javítása érdekében.
 4. Gzip tömörítés engedélyezése – Csökkenti a szerverről küldött fájlok méretét, hogy növelje a böngészőbe való átviteli sebességet
 5. Használja ki a böngésző gyorsítótárát – A böngésző gyorsítótárazása csökkentheti az oldal betöltési idejét azáltal, hogy csökkenti az oldalankénti kérések számát az ismétlődő látogatók számára
 6. CSS kombinálása – Csökkentse a HTTP oda-vissza utak számát több CSS-erőforrás egyesítésével
 7. Kombinálja a JS-t
 8. Emoji letiltása – Eltávolíthatja a beépített css-t és a wp-emoji-release.min.js-t

Az ingyenes verzió elegendő a webhely felgyorsításához, de a prémium verzióban vannak olyan extra funkciók, mint a mobil gyorsítótár, a widget-gyorsítótár, a HTML Plus minimalizálása, a CSS Plus minimálása, a JS minimalizálása, a JS Plus kombinálása, a Javascript elhalasztása, a Képek optimalizálása, a WebP konvertálása. , Database Cleanup, Google Fonts Async, Lazy Load a szupergyors betöltési időkért.

 1. Mobil gyorsítótár
 2. Widget gyorsítótár
 3. A HTML Plus csökkentése
 4. CSS Plus minimalizálása
 5. Javascript kicsinyítése – A JavaScript-fájlok csökkentése csökkentheti a hasznos adatok méretét és a szkriptelemzési időt
 6. Kombinálja a JS Plus-t
 7. Javascript elhalasztása – Szüntesse meg a megjelenítést blokkoló JavaScript-erőforrásokat. Fontolja meg a kritikus JS soron belüli szállítását és az összes nem kritikus JS elhalasztását
 8. Képek optimalizálása – Az optimalizált képek gyorsabban töltődnek be, és kevesebb mobiladatot fogyasztanak
 9. WebP konvertálása – Képszolgáltatás következő generációs formátumokban. Az olyan képformátumok, mint a JPEG 2000, JPEG XR és WebP, gyakran jobb tömörítést biztosítanak, mint a PNG vagy JPEG, ami gyorsabb letöltést és kevesebb adatfogyasztást jelent.
 10. Adatbázis-karbantartás – Az Adatbázis-karbantartás funkció törli az összes hulladékadatot, például a bejegyzések revízióit, a kukába helyezett bejegyzéseket és oldalakat, a szemetesből és a spamből származó megjegyzéseket, a visszakövetéseket és a pingbackeket, az átmeneti beállításokat stb.
 11. Google Fonts Async
 12. Lazy Load – Elhalasztja a képernyőn kívüli képeket. Fontolja meg a képernyőn kívüli és rejtett képek lusta betöltését, miután az összes kritikus erőforrás betöltődött, hogy csökkentse az interaktívvá váláshoz szükséges időt

FONTOS! Több gyorsítótárazó bővítmény egyidejű használata esetén problémák adódhatnak az oldal működésében!

A WP Fastest Cache a legnépszerűbb bővítményekkel kompatibilis, mint például a Contact Form 7, a Yoast SEO, az Elementor Website Builder, a Classic Editor, az Akismet Spam Protection, a WooCommerce, a WPForms kapcsolatfelvételi űrlap, a Really Simple SSL, az All-in-One WP Migration, a Yoast Duplicate Hozzászólás, Wordfence, WordPress Importer, UpdraftPlus WordPress Backup Plugin, MonsterInsights, All in One SEO, WP Mail SMTP by WPForms.

A WP Fastest Cache beállításához kövesd az alábbi útmutatót 

A bővített tartalom megtekintéséhez LESS BE a TUDÁSBÁZIS zárt felületére,
vagy válaszd a WordPress Tudásbázis PRO előfizetést… 

Tudj meg többet >>> Kattints IDE

Tudj meg többet a témáról, lépj be! Még nem vagy a WordPress Tudásbázis Tagja? Regisztrálj INGYEN!

A bejegyzés bővített tartalma a WordPress Tudásbázis PRO előfizetők számára elérhető…
Szeretnél tovább olvasni? Kattints IDE

Belépés

Vedd kezedbe a weboldalad irányítását!

Vedd kezedbe a weboldalad irányítását!

A TUDÁSBÁZIS WordPress weboldaladhoz

minden infót tartalmaz, amire szükséged van...

MAI KEDVEZMÉNY:

%
Az akció lejárt! Boldog ÚJ ÉVET kívánok!

Találd meg a válaszokat a weboldaladdal kapcsolatban felmerülő kérdéseidre még ma!

Hogyan kezd bele?

Milyen egy jó tárhely?

Hogyan gyorsítsd a weboldaladat?

Hogyan javíts weboldalad keresőoptimalizálásán?

GDPR-barát az oldalad?

Hogyan teheted biztonságosabbá weboldaladat?

Hogyan küldj hírlevelet?

Shopping Cart

Gyere, nézz körül a TUDÁSBÁZISBAN!

Less be az útmutatók zárt felületére

1 napig INGYEN...

* A FELFEDEZŐ előfizetésed az aktiválástól számított 24 órán belül használható, a zárt tartalmakhoz való hozzáférésed ezután megszűnik, de ha tetszik a tartalom, bármikor válthatsz WordPress Tudásbázis éves előfizetésre a folytatáshoz.