Vedd kezedbe a weboldalad irányítását!
Author picture

Szia! Nagy Zsuzsi vagyok. Bejegyzéseimben a weboldalad / webáruházad működésével, fejlesztésével kapcsolatos információkat osztok meg Veled, de online marketing és cégarculati kérdésekben is igyekszem olyan értéket adni, amit fel tudsz használni saját vállalkozásod működésében is… Remélem, hogy hasznodra lehetek a tartalmakkal.

Tervezés… Ne hagyd ki!

Weboldalt szeretnél készíteni magadnak? Mielőtt nekiállsz a weboldalad összeállításának gondold át, hogy mi legyen a központi eleme a weboldaladnak, az alábbi lista is segíthet a tartalom megírásában…

Jó munkát!​

Kíváncsi vagy, hogy miért való Neked a WordPress?

0. lépés - A tartalom összeállítása

  • Gyűjtsd össze a képi vagy videó anyagaidat, ne a weboldal szerkesztése közben kelljen kutatni a referenciaképek, vagy vásárlói vélemények után, stb.
  • Érdemes összegyűjteni előre mindent, amit fontosnak tartasz és mi az, amit fel szeretnél tölteni az weboldalba, még mielőtt a szerkesztésnek nekiállsz, mert egyfajta sorvezetőként fogják vezetni a munkádat, fogják a kezed, ha elakadsz, és visszaállítanak a megfelelő irányba.

Még ha nem is tökéletes a megfogalmazás, vagy hiányos, kusza, akkor is legyen pontokba szedve, hogy miről akarsz írni az oldalon, legyenek meg a legfőbb témáid, és mindhez legyen leírás is.

Írhatsz papírra is kézzel, de az is megoldás, ha egy Word dokumentumot nyitsz a tartalmaidnak, onnan majd könnyen be tudod másolni majd a weboldalba, tegyél be minden tartalmat egy mappába a számítógépeden. Legyen elérhető mindig, ha valamit hozzá akarsz tenni, könnyen megtaláld.

Gondolkodj el rajta, hogy milyen funkciókkal tudod a weboldalad látogatóit legjobban kiszolgálni, például:

Szükséged lesz vajon űrlapra az oldalon? Vajon akarnak majd írni neked kérdést, véleményt, akarnak árajánlatot kérni valamire? (Szóval ne csak azért legyen az oldalon űrlap, mert másoknál is van.)

Szeretnél konkrét szolgáltatást vagy terméket értékesíteni az oldalon? Hogyan tudod elképzelni az értékesítés folyamatát? Könnyítsd meg a felhasználók dolgát, ne kelljen sokat gondolkozniuk, de ütközzenek akadályokba a „feladat” végrehajtása során.

Szeretnél blogolni, hírlevelet küldeni? Vagy inkább úgy kérdezem… miről fogsz blogolni, milyen hírleveleket tudnál küldeni, milyen értékes tartalmakkal szolgálnál a feliratkozóidnak? Vegyél elő egy papírt, és jegyzetelj fel néhány ötletet magadnak.

Miért fontos ezt előre átgondolni? Mert amikor az oldal szerkesztésén dolgozol, ez a gondolatmenet fog előrevinni, és mert szeretném, és Te is szeretnéd, hogy az új weboldalad ne csak „egy weboldal” legyen a sok közül, hanem tudjon is valami újat is nyújtani, Neked, és az oldal látogatóinak.

Tollat, papírt a kézbe... Ötletelj!

Kíváncsi vagy, hogy a színek hogyan befolyásolják az oldalad látogatóinak döntését?

A bővített tartalom megtekintéséhez LESS BE a TUDÁSBÁZIS zárt felületére,
vagy válaszd a WordPress Tudásbázis PRO előfizetést… 

Tudj meg többet >>> Kattints IDE

Tudj meg többet a témáról, lépj be! Még nem vagy a WordPress Tudásbázis Tagja? Regisztrálj INGYEN!

A bejegyzés bővített tartalma a WordPress Tudásbázis PRO előfizetők számára elérhető…
Szeretnél tovább olvasni? Kattints IDE

Belépés

Vedd kezedbe a weboldalad irányítását!

Vedd kezedbe a weboldalad irányítását!

A TUDÁSBÁZIS WordPress weboldaladhoz

minden infót tartalmaz, amire szükséged van...

MAI KEDVEZMÉNY:

%
Az akció lejárt! Boldog ÚJ ÉVET kívánok!

Találd meg a válaszokat a weboldaladdal kapcsolatban felmerülő kérdéseidre még ma!

Hogyan kezd bele?

Milyen egy jó tárhely?

Hogyan gyorsítsd a weboldaladat?

Hogyan javíts weboldalad keresőoptimalizálásán?

GDPR-barát az oldalad?

Hogyan teheted biztonságosabbá weboldaladat?

Hogyan küldj hírlevelet?

Shopping Cart

Gyere, nézz körül a TUDÁSBÁZISBAN!

Less be az útmutatók zárt felületére

1 napig INGYEN...

* A FELFEDEZŐ előfizetésed az aktiválástól számított 24 órán belül használható, a zárt tartalmakhoz való hozzáférésed ezután megszűnik, de ha tetszik a tartalom, bármikor válthatsz WordPress Tudásbázis éves előfizetésre a folytatáshoz.